POSLANSTVO IN VIZIJA

POSLANSTVO IN VIZIJA

Družba Zarja d.o.o. Novo mesto je fleksibilno podjetje, ki deluje na JV delu Slovenije. Ustanovljena je bila z namenom gospodarjenja s stanovanji in bila prvi upravnik večstanovanjskih in poslovnih objektov na tem področju.

Specializirani smo za opravljanje več vrst storitev na področju nepremičnin, investicijskih dejavnosti in inženiringa s področja gradenj. Poleg upravljanja imamo tudi lastna stanovanja in poslovne prostore, za katere imamo interes, da jih dobro vzdržujemo ter skrbimo za kvalitetno posredovanje nepremičnin. V okviru registriranih dejavnosti opravljamo tudi neprofitne dejavnosti.

Glavno skrb posvečamo zadovoljstvu in potrebam naših strank. S stalnim izboljševanjem kvalitete dela in širjenjem dejavnosti želimo postati največji ponudnik in cenovno najugodnejše podjetje na JV države za vse vrste storitev na področju nepremičnin.

POSLOVANJE ZARJE JE USMERJENO NA TRI PODROČJA Z JASNO ZASTAVLJENIMI CILJI:

GOSPODARJENJE Z LASTNIMI NEPREMIČNINAMI

Skrbeti za obnovo in nameniti dodatna sredstva za vzdrževanje in posodobitve lastnih stanovanj.

UPRAVLJANJE

Z družbo Zarja d.o.o. Novo mesto boste pridobili poslovnega partnerja, ki vam bo nudil najvišji nivo kakovosti storitev po konkurenčni ceni. Pridobili boste izkušenega poslovnega partnerja, ki bo za vas izvajal upravljanje vaše lastnine na najboljši možen način. Gradili si bomo zaupanje z opravljenimi storitvami, hkrati pa se zavedamo odgovornosti in bomo v cilju stalnega zmanjševanja stroškov iskali optimalne rešitve za vas ter se gospodarno vedli do vaše lastnine.

INŽENIRING