Nagradna igra

R A Z P I S  ZA NAJBOLJ IZVIRNO FOTOGRAFIJO NA TEMO BOJA PROTI KORONAVIRUSU

Spoštovani etažni lastniki!

Čeprav smo se znašli v razmerah, kakršnih še nismo doživeli in si jih bržkone pred mesecem ali dvema nismo znali niti predstavljati, vam sporočamo, da mislimo na vas in smo tu za vas. Terenskega dela zaradi nevarnosti okužbe s koronavirusom ne opravljamo, smo pa dosegljivi preko telefona ali elektronske pošte. Kljub vsemu smo zavezani in odločeni, da bomo po svojih najboljših močeh skrbeli za vas, in to želimo udejanjati vsak dan v letu ter vsako uro v dnevu.

Verjamemo, da ste napotke naše vlade vzeli resno in ste na varnem doma!

Želeli bi vas opozoriti še na naslednje:

Naj bo ta čas, ki ga moramo preživljati doma, priložnost, da utrdimo vezi s svojimi domačimi, sosedi in prijatelji; delajmo stvari, za katere ob običajnih dnevnih rutinah zmanjkuje časa.

Dajmo priložnost svojim najlepšim človeškim odlikam, da se izrazijo v največji možno meri: po svojih močeh pomagajmo tistim, ki so nebogljeni, osamljeni, prestrašeni …

svoje življenjske navade prilagodimo tako, da z njimi ne bomo motili drugih članov družine in sosedov.

Kljub temu, da so časi hudi in konca krize še ni videti, želimo prispevati k  pozitivnemu razmišljanju in k spoštovanju ukrepov in priporočil vseh pristojnih institucij, da ohranimo tako duševno kot fizično zdravje.

V Zarji d.o.o. Novo mesto smo se zato odločili, da za vas pripravimo

»Razpis za najbolj izvirno fotografijo na temo boja proti Koronavirusu«.

 

Vabimo vas, da nam do petka, 3. 4. 2020, na e-pošto info@zarja.si ali preko spodnjega obrazca pošljete fotografije na to temo in izbrali bomo najboljše tri, ki bodo prejeli nagrado.

 

  • Accepted file types: jpg, gif, png, pdf.

  • 📃 Soglasje z obdelavo osebnih podatkov

NAGRADA: Dezinfekcija skupnih prostorov stanovanjskega objekta, v katerem bivajo pošiljatelji zmagovalnih fotografij, ob koncu epidemije oz. po potrebi prej. Strošek dezinfekcije krije Zarja d.o.o. Novo mesto.

 

POZOR: V skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov vsak udeleženec soglaša, da družba Zarja d.o.o. Novo mesto za potrebe tega razpisa obdeluje osebne podatke ter v primeru najboljše fotografije objavi samo naslov udeleženca in začetnici imena in priimka.

 

Najboljše fotografije bomo objavili na naši spletni strani in facebook strani. Če objave ne želite, nam to IZRECNO prepovejte! V tem primeru bomo objavili le naslov stanovanjskega objekta, iz katerega prihaja zmagovalna fotografija. Prepoved objave namreč ne bo vplivala na možnost osvojitve nagrade.

 

Pridržujemo si pravico, da neprimernih slik in komentarjev ne objavimo.